27 Ağu 2017

2017/2018 Eğitim-Öğretim Yılı Burs Başvurularına İlişkin Duyuru

0 Yorum

Öğrencilerimizin Dikkatine!

2017-2018 eğitim öğretim dönemi için burs başvuruları 05 Eylül 2017 – 29 Eylül 2017 tarihleri arasında vakıf büromuzda gerçekleştirilecek olup, hali hazırda vakfımızdan burs almakta olan tüm öğrencilerimiz ile Vakıf Burs Şartnamesine göre vakfımıza yeni burs başvurusunda bulunacak öğrenciler aşağıda listelenen başvuru için gerekli belgeleri süresi içinde vakıf öğrenci işleri sorumlusuna, yarım kapak dosya ile birlikte listedeki sıraya göre eksiksiz olarak elden teslim etmek zorundadır.

Burs başvuru süresi içinde gerekli belgeleri teslim etmeyen veya belge eksiği olan öğrencilerin burs başvuruları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde değerlendirmeye alınmayacaktır.

HÜSEYİN AKİF TERZİOĞLU ŞEVKAT YUVASI VAKFI

BURS BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER:

1)      Fotoğraf (2 Adet)

2)      Burs Başvuru Dilekçesi ve Taahhüt Yazısı (Tıklayarak İndirebilirsiniz)

3)      Öğrenci Belgesi

4)      Karne veya Transkript (Islak İmzalı) yada ÖSYM Kazandı Belgesi (Yeni Kazananlar İçin)

5)      Okuyan Kardeşi Varsa, Kardeşinin Öğrenci Belgesi

6)      ARAŞTIRMA FORMU  (Tıklayarak İndirebilirsiniz)

7)      Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği

8)      İkametgah Belgesi

9)      Aile Gelir Durumunu Gösterir Belge (Maaş Bordrosu, Çiftçilik Belgesi Vs)

10)  Sabıka Kaydı (Üniversite öğrencileri için)

* 2017-2018 Eğitim Öğretim döneminde vakfımızdan burs alan tüm öğrenciler Sömestr/ara dönemde de başarı durumunu gösterir belgeyi vakıf öğrenci işleri sorumlusuna elden teslim etmek zorundadır.

**Aslen Çanakkaleli olmayıp 10 yıldır Çanakkale’de ikamet eden kişiler, vakfın burs başvurusunda bulunabilmeleri için 10 yıldır Çanakkale’de ikamet ettiğini ispatlamak zorundadır. (Örn. 10 yıl öncesine ait karne vs)

[yukarı]
Yazar Hakkında